Herédi Otilia

Esküvő 3in1

Az emberekkel való foglalkozás a hivatásom. Nyitott vagyok mindenre és mindenkire, számomra az a fontos, hogy úgy érezzétek: jó kezekben vagytok. Szertartásvezetőként, tánctanárként és esküvői koordinátorként segítem a jegyespárokat.

Szertartásvezető

A technikailag általános menetrend gerincét a Ti történetetek és kéréseitek adják. Személyes beszélgetéseink alkalmával a lehető legtöbb információt fogom kérni tőletek, akár írásos formában is. A cél, hogy szertartásotok teljesen személyre szabott, rólatok szóló legyen és ehhez elengedhetetlen, hogy megismerjelek benneteket. A szertartás forgatókönyvét és a szertartásvezetői beszédet ezek mentén állítom össze, figyelembe véve, hogy mi az, amit igen, és mi az, amit nem szeretnétek.

Esküvői tánctanár

Mindig személyre szabott, egyedi koreográfiát készítek. Első alkalommal a választott tánc alapelemeivel ismertetlek meg benneteket és ezalatt figyelem a hozzátok illő és számotokra megfelelő mozdulatsorokat. A koreográfia tanulását a második órán kezdjük. Minden órán videófelvételt készítek, amelyeket közös Facebook Messenger csoportunkban osztok meg veletek otthoni gyakorlásra.

Esküvői koordinátor

Az esküvői koordinátor más feladatokat lát el, mint a Ceremóniamester vagy a Vőfély, éppen ezért a szolgáltatás ára is kedvezőbb. Ha nem szeretnétek pátoszos rigmusokat vagy vendégjátékokat, hanem csak arra van szükségetek, hogy a vendégeket és szolgáltatókat valaki terelgesse és segítse az összeállított forgatókönyv szerint, akkor van szükségetek esküvői koordinátorra.

Ajánlatok

Mivel 3 területen is segítem a jegyespárokat, kettő vagy mindhárom szolgáltatásom igénybevétele esetén az alapárakból kedvezményt biztosítok. Esküvő 3in1 kedvezményei bármilyen kombinációban érvényesek.

Elérhetőségek

Részletekért keressétek fel oldalamat, ahol további információkkal is szolgálok. Ha segítségetekre lehetek, keressetek bizalommal! www.herediotilia.hu